Zelf kefir maken

Op deze pagina komt een zeer uitgebreide handleiding om zelf kefir te maken.

Tot die tijd toon ik een heel oude en knullige video die ik voor een vriend in 2016 heb gemaakt. Hij had last van een oppervlakkige ontsteking die maar niet over wilde gaan. De meeste mensen stappen bij een ontsteking direct naar de huisarts die vervolgens een antibiotica kuurtje voorschrijft. Arghghg.

Dit is de reden dat ik deze website ben gestart. Ik zeg niet dat je niet naar huisartsen moet luisteren. Dit zijn mensen die het goed met je voor hebben. Ik streef er naar om zelf een idee te vormen. Ik ga er toch van uit dat jij het beste voor jezelf wilt.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=nAnKklPD_Dk”]

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × drie =